Salát z černé čočky

Ingredience:

  • 250 g černé čočky
  • 1 ks červené řepy
  • 2 vejce
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • kadeřavá petržel
  • sůl
  • pepř


Postup:

Čočku si na 2 hodiny namočíme do vody a poté ji v čisté vodě vaříme zhruba 20 minut. Mezitím si oloupeme a nastrouháme červenou řepu, kterou 15 minut podusíme, aby změkla. Uvařená vajíčka nakrájíme na malé kousky, přidáme uvařenou čočku, řepu, lžíci hořčice, podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme petrželí.

Ústní voda
Chia puding s ovocem
Menu
Zavřít

Košík

Historie prohlížení

Close

Vítejte u nás!

Vaše osobní údaje budou použity pro umožnění přístupu do vašeho účtu, jeho správu a další potřeby popsané na stránce ochrana osobních údajů.

Už máte účet?

Zavřít

Kategorie