Slané semínkové krekry

Slané krekry jsou díky třem druhům semínek nejen plné chuti, ale i živin. Jestli máte večer nutkání něco křoupat, upečte si tuhle zdravou slanou dobrotu.

Ingredience

Pomůcky

  • mixér

Postup

  1. Ovesné vločky si nejprve rozmixujeme na úplně hladkou směs, dáme do mísy a přidáme zbytek sypkých surovin. Vše promícháme.

  2. Přilejeme teplou vodu a olej, přidáme slunečnicová, dýňová a namletá lněná semínka. Vypracujeme nelepivé těsto, které dáme odpočinout alespoň na jednu hodinu do lednice.

  3. Z těsta vyválíme tenkou, asi 3mm placku, kterou přeneseme na pečicí papír a dáme na plech.

  4. Na plechu rozkrájíme na libovolné tvary a pomažeme rozšlehaným vajíčkem.

  5. Pečeme zhruba 25 minut na 170 °C do zčervenání. Dobrou chuť :)

Zavřít
Menu
Zavřít

Košík

Historie prohlížení

Close

Vítejte u nás!

Vaše osobní údaje budou použity pro umožnění přístupu do vašeho účtu, jeho správu a další potřeby popsané na stránce ochrana osobních údajů.

Už máte účet?

Zavřít

Zavřít

Kategorie